Nettsolgt #13 - Til salgs: Utroskapstester, tips til tidløs musikk og en historie om Selveste versus Apple.

  • 29.08.2017 kl. 07:00

Noen selger kremer som avslører kroppssekreter i undikken, noen ønsker å kjøpe dine musikktips og Selveste Erling Arvola har prøvd å finte ut et av verdens største selskap, med duppeditter fra verdens største land(nesten).

Nettsolgt #12 - Til salgs: Solbriller med høytalere, kartongtransport til Polen og utøverjakke fra Lillehammer OL

  • 22.08.2017 kl. 07:00

Solbriller med høytaler: selvforklarende. Kartongtransport til Polen: Selvforklarende. Men midt oppi virvaret av pins, pins og pins finner man en OL-jakke fra '94, båret av en utøver. Du vil ikke tro hvem!

Nettsolgt #11 - Til salgs: Siloluke til 81-modell atomubåt, Diverse programblad og gullnummer.

  • 15.08.2017 kl. 07:00

Hei, PST? Nils i Gamlebyen, er det en bekjent av dere? Vi begynner med hans annonse i dag, og så jevner det litt ut med diverse programblad, som nok kanskje ikke ER programblad og en test på hvor mye du kan være villig til å gi for det perfekte telefonnummer. Selveste og Leikvoll tar i mot andre ting som er produsert for elskov eller romantikk eller helt andre kategorier på mailadressen nettsolgt@gmail.com Hør podcasten i iTunes HER.

Nettsolgt #10 - Til salgs: STOR stein, 1-2 BH kun til dame og Netflix-konto inkl. Min Liste

  • 08.08.2017 kl. 07:00

Selveste og Leikvoll er tilbake med et knippe annonser med variert innhold. Og bare for å være ville og gale, i dag er det Thomas som har med produkt fra Kina. Er det et bedre kjøp enn Arvola sine? Den som podder får se. Selveste og Leikvoll tar i mot andre ting som er produsert for elskov eller romantikk eller helt andre kategorier på mailadressen nettsolgt@gmail.com Hør podcasten i iTunes HER.

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no